Turizëm

Ata që duan të hyjne në aventurën e jetës, nis lundrimi trevjeçar në botë

Udhëtimi do t'i çojë fatlumët në rrënojat e Angkor Wat, por edhe në Zanzibar dhe Madagaskar. Kur vizitojnë Afrikën, ata

Kosova Times Kosova Times

Fshati më i mirë në botë për të vizituar në vitin 2023

Çdo vit , Organizata Botërore e Turizmit e Kombeve të Bashkuara zgjedh fshatrat më të mirë në botë për t'u

Kosova Times Kosova Times

Plazhet e Bashkisë së Lezhës, vendet më të vizituara nga kosovarët

Një delegacion i lartë i AKB-së, i bizneseve të Shqipërisë dhe të Kosovës vizituan kryetarin e Bashkisë së Lezhës, Pjerin

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image