Lajme

Gastronomia dhe hoteleria paguajnë 117.08 % më shumë tatim

Monitorimi i fokusuar i hotelerisë/gastronomisë dhe funksioneve që lidhen me to, si këngëtarëve, stilistëve etj., ka nis përmes projektit specifik

Kosova Times Kosova Times

Reformimi i prokurimit publik do të rezultojë në përmirësimin e kujdesit ndaj pacientëve në Kosovë

Për të diskutuar mbi përmirësimin e kujdesit për pacientët dhe rrugët drejt një furnizimi më efikas të barnave, Oda Ekonomike

Kosova Times Kosova Times

Paralajmërohet dimër i vështirë me energji, miratohet zgjatja e masave emergjente

Me shumicë votash Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka aprovuar vendimin e qeverisë për zgjatjen e masave emergjente

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image