Tema

Komuniteti i biznesit kërkon thellim të bashkëpunimit me Shqipërinë

Bashkëpunimi i Kosovës dhe Shqipërisë në aspektin ekonomik, lë shumë për të dëshiruar. Kështu vlerësojnë përfaqësues të komunitetit të biznesit

Kosova Times Kosova Times

Bloomberg: Evropa tani ka më shumë gaz sesa mund të përdorë

Pasi importet e gazit rus, në të cilat Evropa është mbështetur prej kohësh, u shkurtuan, liderët evropian nxituan të blinin

Kosova Times Kosova Times

VENDIM QË NDRYSHON GJITHÇKA: Gjermania prezanton rregullin për punëtorët e “Ballkanit Perëndimor”, janë dy ndryshime të rëndësishme…

Evelyn Räder nga DGB ka një mesazh të qartë për ata në vendet e Ballkanit Perëndimor që kërkojnë punë në

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image