Gjeopolitikë

Pse hesht Rusia në frontin ballkanik?

Pushtimi rus i Ukrainës ka zgjeruar ndjeshëm gamën e instrumenteve të politikës së jashtme që Kremlini i konsideron të pranueshme

Kosova Times Kosova Times

A po ia le perëndimi Ballkanin Rusisë: Vuçiq, Dodik, Çoviç, Mandiq… po e çojnë rajonin në kaos të plotë, ndërsa “bota serbe” po forcohet.

Kroacia mbyll një sy për gjithçka që Rusia, Serbia dhe Dodik po bëjnë në Bosnje-Hercegovinë, duke imponuar politikën e Sarajevës,

Kosova Times Kosova Times

Si u bë Serbia viktima më e madhe e luftës në Ukrainë?

Agresioni i Rusisë kundër Ukrainës filloi më 24 shkurt të këtij viti. Që atëherë e deri më sot, një vend është

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image