Lajme

Kurti bëri homazhe para varrit të profesorit Ejup Statovci

Në 25- vjetorin e protestave studentore paqësore të 1 tetorit 1997 dhe në nderim të veprës së ish- rektorit të

Kosova Times Kosova Times

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Mbledhja do të fillojë me propozimin e rendit të ditës për Seancën plenare të radhës: me deklarimet jashtë rendit të

Kosova Times Kosova Times

Gratë shkollohen, burrat punësohen

Në sistemin universitar të Kosovës studentet - vajza dhe gra - përbëjnë numrin më të madh, por kur është fjala

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image