Financa

Buxheti ambicioz, mundësitë e kufizuara

Projektimi i buxhetit të Maqedonisë së Veriut për vitin 2023 nuk dallon shumë nga ai i viteve të mëparshme, kur

Kosova Times Kosova Times

Prezantohet Raporti PEFA për Menaxhimin e Financave Publike në Kosovë

Nën organizimin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve dhe Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë është prezantuar sot raporti

Kosova Times Kosova Times

Ekonomistët kërkojnë rishikim të politikave fiskale

Ekonomistët kanë kërkuar rishikim të politikave fiskale në mënyrë që të ketë stabilitet të tregut. Kjo për arsye se tregu

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image