Hi-tech

Find More: Shkencë Teknologji

Ky është një nga incidentet më të çuditshme ufologjike

Një nga rastet më të çuditshme në të gjithë ufologjinë është sigurisht takimi i supozuar i fermerit të pulave Joe Simonton me

Kosova Times Kosova Times

Binjakët e lindur në SHBA që u ngrinë si embrione për 30 vjet

Një çift i martuar nga SHBA, Rachel dhe Philip Ridgway, morën binjakë më 31 tetor, të cilët ishin ngrirë si

Kosova Times Kosova Times

Inteligjenca artificiale “vështirëson zbulimin e mashtrimeve”

Bashkëthemeluesi i gjigantit të teknologjisë Apple, Steve Wozniak, paralajmëroi se inteligjenca artificiale mund t’i bëjë mashtrimet dhe dezinformatat vështirë të

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image