Bujqësi

Peci: Politika të shëndosha bujqësore, për një sektor të qëndrueshëm

Dy dokumente me rëndësi strategjike për sektorin e bujqësisë u finalizuan gjatë ditës së sotme; Plani i Veprimit për Bujqësinë

Kosova Times Kosova Times

Peci: Me ri-shpërndarjen e buxhetit do të përfitojnë të gjithë aplikuesit e granteve 2022

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci njofton të gjithë fermerët aplikues në kuadër të Programit për Zhvillim

Kosova Times Kosova Times

MBPZhR/AZhB fillon procedurën e kontrollës në terren për PPD 2023

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, nën shoqërimin e Kryeshefes së Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Venera

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image