Tema

Gjatë vitit 2022 vdekjen në vendin e tyre të punës e kanë gjetur 18 persona

18 persona kanë vdekur në vendin e punës. Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, thotë se shkaktar i

Kosova Times Kosova Times

Szunyog: Shtetet e BE-së që nuk e njohin Kosovën presin përparime në dialog

Spanja, Rumania, Sllovakia, Greqia dhe  Qipro janë  pesë shtete anëtare të Bashkimit Evropian që ende nuk e kanë njohur pavarësinë

Kosova Times Kosova Times

Ballkani po vdes dhe po emigron: Pse rinia po eksportohet në Gjermani?

Regjistrimet dhe vlerësimet e numrit të banorëve në Serbi dhe fqinjësi tregojnë një rënie demografike. Përveç “murtajës së bardhë”, problem

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image