Ballina 1

Largohen barrikadat e mbetura në veri

Misioni paqeruajtës i NATO-s në Kosovë, KFOR, misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë, EULEX, dhe Policia

Kosova Times Kosova Times

Fëmijët që lypin para në rrugë: Të abuzuar nga prindërit, të shtyrë nga varfëria

Aromën e qofteve dhe vajit të djegur në rrugët e shtruara me kalldrëm pranë shatërvanit në Prizren e shoqëron shpeshherë

Kosova Times Kosova Times

Murali me mesazh problematik afër shkollës në Prishtinë – Komuna zotohet ta heqë

Një vizatim me Donald Duck dhe Mickey Mouse, personazhe fiktive në filmat vizatimorë të kompanisë Disney, e ka shqetësuar shpeshherë

Kosova Times Kosova Times
- Advertisement -
Ad imageAd image